www.PlantVita.ro

 

home       guestbook       forum       blog       biblioteca       linkuri       harta site

 

Get the Flash Player to see this rotator.

  Produse       Parteneriat       Comanda       Servicii       Contact

CLICK pentru PROMOTII !!!

 

 

Prezentare

 

Procedura

 

Terapie

 

Detoxifiere

 

Aparatura

 

DETOXIFIEREA PRIN OSMOZA

 

Ce sunt şi de unde vin toxinele ?

Toxina poate fi orice substanta care are efecte negative asupra organismului, generand intolerante, alergii si o stare generala de boala.

O parte a substanţelor toxice provin incepand de la apa pe care o bem, mancarea pe care o consumam si aerul pe care il respiram.

O altă parte a toxinelor cu care ne confruntăm provin din procesele normale ale organismului.

Organele implicate în detoxifiere:

In mod normal, organismul nostru are capacitatea naturala de detoxifiere. Principalele organe de detoxifiere a organismului sunt colonul, plamanii, ficatul, rinichii, pielea.

Mecanismele naturale de detoxifiere a organismului au o capacitate limitata de eliminare a toxinelor. Mecanismele de detoxifiere recunosc toxinele „naturale“, dar nu si toxinele inventate de om.

Care sunt fazele normale ale procesului de detoxifiere ?

Deparazitarea. Toţi oamenii au paraziţi la nivel intestinal şi nu numai. Această fază poate să dureze dela 6 săptămâni până la câteva luni în funcţie de starea de sănătate a fiecarei persoane.

Refacerea florei intestinale prin consum de lactobacili. Este indicat ca după fiecare 2 săptămâni de deparaţitare să urmeze alte 2 săptămâni de refacere a florei.

Detoxifierea propriu – zisă. presupune consumul de plante care au capacitatea de a lega toxinele din ţesuturi sau capacitatea de a ajuta organismul să le transforme in substante mai simple şi uşor de eliminat.

Reconstrucţia organismului. În procesul de detoxifiere organismul consumă o mare parte din resursele sale. Acest proces fiind de multe ori unul neplăcut chiar dureros(la persoanele care deja au probleme de sănătate). Astfel se consumă multe minerale şi vitamine organismul devenind poate şi mai slăbit. De aceea se recomandă consumul nutrienţilor esenţiali pentru organism pentru a reface structurile afectate:

- Minerale

 
- Vitamine
 
- Aminoacizi
 
- Uleiuri esenţiale
 

       Terapia cu biorezonanta are un rol determinant in obtinerea unei detoxifieri blande si eficiente asa cum veti vedea in articolul urmator:

 

DETOXIFIEREA PRIN BIOREZONANTA SI CONSUM DE SUPLIMENTE NUTRITIVE CALI VITA

 
       De asemenea, pielea fiind o poarta importanta de eliminare a toxinelor, o metoda eficienta de detoxifiere este si apelarea la bai ionizate de picioare asociate cu folosirea de plasturi detoxifianti.
 
In traditia multor popoare, baile sunt practicate nu numai in sensul curateniei corporale exterioare ci si pentru eliminarea toxinelor acumulate in organism. Traditia bailor cu ape bogate in ioni este veche si are la baza o legenda japoneza veche de cca 1600 de ani, conform careia, pe dealurile Ashiyu, un grup de calugari bolnavi si obositi si-au scufundat picioarele intr-o groapa cu apa minerala calda. Dupa aceasta si-au continuat drumul si, cand au ajuns in primul sat, au constatat ca starea lor fizica si psihica se imbunatatise simtitor. Asa s-a ajuns la practicarea pe scara larga in Japonia a bailor de picioare cu apa minerala.
 

DETOXIFIEREA PRIN BAI IONIZATE DE PICIOARE

 
 
 
 
Termeni si Conditii  |  Avize Medicale

Copyright © 2009 Consulting Dan Except srl - Toate Drepturile Rezervate