www.PlantVita.ro

 

home       guestbook       forum       blog       biblioteca       linkuri       harta site

 

Get the Flash Player to see this rotator.

  Produse       Parteneriat       Comanda       Servicii       Contact

CLICK pentru PROMOTII !!!
 
 

Prezentare

 

Procedura

 

Terapie

 

Detoxifiere

 

Aparatura

 
 

       Legatura dintre sanatate si modul de viata a devenit din ce in ce mai evidenta. Cu toate acestea, in lume inca se mai aplica principiul linearitatii tratand fiecare organ ca entitate separata, actionand asupra simptomelor ca si efecte ale unui dezechilibru. Spre sfarsitul secolului al XX-lea, s-a conturat insa tot mai clar ideea ca o astfel de abordare a tratamentului nu aduce dupa sine rezultatele dorite, tocmai pentru ca nu poate identifica si elimina in totalitate adevaratele cauze ale bolii si problemele legate de acestea.

       Biorezonanta, medicina cuantica, tratamentul pe camp energetic sau indiferent cum altfel i se mai spune, este considerata fara indoiala, cea mai eficienta metoda de vindecare pentru ca imbunatateste capacitatile de auto-vindecare ale organismului.Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de biorezonanta (asa cum puteti vedea la rubrica Aparatura a sectiunii Servicii a site-ului nostru) de uz personal sau cele ce se gasesc in dotarea cabinetului nostru - utilizate de medici si terapeuti.

       Pentru o mai buna intelegere a fenomenului de biorezonanta, mai intai ca metoda de tratament si abia apoi ca instrument utilizat pentru descoperirea diverselor afectiuni, veti putea citi cele doua articole accesand linkurile de mai jos:

 
 
 
 
 
Termeni si Conditii  |  Avize Medicale

Copyright 2009 Consulting Dan Except srl - Toate Drepturile Rezervate