www.PlantVita.ro

 

home       guestbook       forum       blog       biblioteca       linkuri       harta site

 

Get the Flash Player to see this rotator.

  Produse       Parteneriat       Comanda       Servicii       Contact

CLICK pentru PROMOTII !!!
 
 

Produsele CaliVita® International

impartite pe categorii:

 
1. VITAMINE
 
2. MINERALE SI OLIGOELEMENTE
 
3. MULTIVITAMINE
 
4. ANTIOXIDANTI
 
5. PREPARATE PENTRU DIGESTIE USOARA
 
6. SCADEREA GREUTATII CORPORALE
 
7. PRODUSE DIN PLANTE
 
8. ALTE SUPLIMENTE ALIMENTARE
 
9. PRODUSE PENTRU CORP, MAINI SI PAR
 

●   ●   ●

 

Descarca LISTA DE PRETURI in format *.zip:

 

       Mulţi oameni consumă deja suplimente nutritive şi se bucură de efectele lor benefice. Sunt īnsă destul de multe persoane care doar au auzit de acestea şi le confundă cu vitamine sau preparate speciale care sunt destinate numai sportivilor. De fapt, Ministerul Sănătaţii aşează suplimentele nutritive la graniţa dintre aliment şi medicament. Dacă sunt consumate zilnic īn doze de īntreţinere (vezi prospect), acestea suplimenteaza alimentaţia zilnică de multe ori nepotrivită, sintetică sau aditivată şi săracă īn nutrienţi.

 

      Produsele obţinute prin agricultură ecologică īn 2008 conţin cu pānă la 93% mai puţine vitamine şi minerale decat cele obţinute īn 1985 ca urmare a degradării continue a solului. Astfel suplimentele nutritive naturale sunt recomandate tuturor celor care vor să rămānă sănătoşi.

 

       Īn situaţia īn care avem probleme de sănătate, medicii nostri stabilesc scheme de tratament īn doze personalizate cu ajutorul suplimentelor nutritive. Aceasta este situaţia īn care suplimentele pot să 

actioneze in diverse afectiuni/probleme de sănătate īnsă fără a aduce efectele secundare, fără a aduce dependenţa sau riscul de supradoză pe care īl aduc medicamentele de sinteză.

 
       Cānd avem o problemă de sănătate putem privi produsele din plante ca pe un tratament, īnsă este mai corect să le privim ca pe cea mai protrivită hrană de care organismul nostru are nevoie pentru a-şi īndeplini funcţiile normal şi pentru a reface echilibrul pierdut.
 
 
 
Termeni si Conditii  |  Avize Medicale

Copyright © 2009 Consulting Dan Except srl - Toate Drepturile Rezervate