www.PlantVita.ro

 

home       guestbook       forum       blog       biblioteca       linkuri       harta site

 

Get the Flash Player to see this rotator.

  Produse       Parteneriat       Comanda       Servicii       Contact

CLICK pentru PROMOTII !!!
 
 

       Fiecare produs cumpărat este cotat cu un punctaj (punte bonus), iar CaliVita® International acordă bonusurile funcţie de punctajul acumulat. In continuare va prezentam un tabel de corespondenta intre punctajul acumulat si bonusul in bani acordat de firma:

 
Punctaj acumulat Nivel de performanta Bonus
1.000 4 % 4 USD
3.000 7 % 21 USD
9.000 10 % 90 USD
18.000 12 % 216 USD
35.000 15 % 525 USD
63.000 18 % 1134 USD
95.000 21 % 1995 USD
 

       Firma acorda colaboratorilor sai bonus-uri substantiale atat pentru consumul personal de produse cat si pentru consumul corespunzator retelei dezvoltate de Dvs. Acest lucru se datoreaza faptului ca firma CaliVita® International nu isi face reclama prin mass-media ci a adoptat reclama prin viu grai. Altfel spus daca nu ati fi fost Dvs. sa le spuneti cunoscutilor ca exista CaliVita® International si produsele ei, dumnealor nu ar fi consumat produse. Practic ati facut reclama, adica ati facut acel lucru pe care il facem cu totii de cand ne stim cu diferenta ca la CaliVita® International suntem platiti pentru asta.

        Pentru a atinge nivele mai inalte, cu bonusuri mai mari, nu trebuie sa consumati mai multe produse ci sa oferiti sansa de a devenii consumatori fideli cat mai multor persoane. Majoritatea colaboratorilor nostri au inceput colaborarea cu firma ca si consumatori. Unii au ramas la acest nivel consumand pentru ei si familie. Altii au vorbit despre firma si produse si intr-un an, doi, trei au construit echipe de colaboratori- consumatori care le aduc bonusuri insemnate.

 
 

Intregistreaza-te ca si consumator fidel
pentru a beneficia de discount de pana la 60% la cumpararea produselor.

Cere detalii dupa inregistrare !

 

CLICK

 
 

        Colaboratorii CaliVita® International sunt persoane care se pot găsi în una din următoarele două situatii:

 

        Colaboratori care rămân la stadiu de consumator fidel: obţin cardul de consumator fidel, consumă produsele cu o reducere atunci cand au nevoie pentru ei si familie, beneficiază de serviciul medical, au acces la o baza de date imensă cu informaţii despre nutriţie, prevenţie şi tratamentul diverselor afectiuni pe cale naturală.

 

   Colaboratori care dezvoltă o afacere: încep ca şi consumator fidel şi continuă prin a exprima satisfacţia dată de consumul de produse, de calitatea serviciilor oferite. Practic, ei transmit celor cu care vin în contact un set de informaţii. Partea interesantă este că fiecare dintre noi implicit facem acest lucru fără a fi nevoie să alocam timp suplimentar pentru aceasta activitate. Cei carora le transmitem aceste informatii vor dori sa beneficieze si ei de avantajele oferite de companie şi în acest fel iau naştere acele retele de colaboratori-consumatori.

 

       Compania plateste colaboratorii din aceasta a 2-a categorie pentru transmiterea informatiilor atunci când cei care au primit informatiile incep sa consume produse. Practic este inevitabila dezvoltarea acestor structuri. Poate va intrebati ce inseamna sa fi platit de CaliVita® International. Ei bine, sunt colaboratori care investesc 2 ore pe zi si in cateva luni - un an pot ajunge sa castige echivalentul salariului actual SAU sunt colaboratori care lucreaza 8 ore pe zi si intr-un an isi pot creste castigurile de 4-5 ori fata de salariul actual.

 

      Colaboratorii CaliVita® International primesc un Card care le ofera următoarele avantaje:
  acces la o baza de date imensă cu informaţii despre nutriţie, prevenţie şi tratament pe cale naturală,
  abonament gratuit la revista companiei pe teme de sănătate,
  cumpararea de produse cu o reducere de 33%,
consultanţă medicală gratuită
(nu confundaţi cu consultatie); dacă aveti analize deja facute medicii nostri vi le interpretează gratuit si vă oferă sfaturi referitoare la asocierea si consumul produselor noastre,
bonusuri suplimentare proporţionale cu consumul de produse din luna precedentă, de până la 21%,
  diagnostic si terapie cu biorezonanţă
(oferit de Consulting Dan Except Srl.)
       Cardul acordat colaboratorilor CaliVita® International nu aduce nici un fel de obligatie. La sfarsitul fiecarui an valabilitatea lui se prelungeste la cererea detinatorului prin cumparea de produse de aproximativ 70 lei.

 

 

      Conform cercetarilor cunoscutului economist si academician Nicolai D. Kondratiev, anumite inovatii impreuna cu aplicatiile acestora - cu alte cuvinte anumite tendinte cum ar fi locomotiva cu aburi (1800 - 1850), otelul si caile ferate (1850 - 1900), tehnologia informatiilor (1990 - 2010) - au devenit catalizatorii dezvoltarii industriale. Autorul sustine ca putem prevedea directia dezvoltarii viitoare doar daca recunoastem din vreme aceste tendinte. Dupa parera sa, sanatatea va reprezenta factorul determinant al Megatendintei perioadei urmatoare (2010 - 2040); prin urmare, se anticipeaza dezvoltarea la un nivel fara precedent al sectorului industrial al suplimentelor alimentare.

 

Intregistreaza-te ca si consumator fidel
pentru a beneficia de discount de pana la 60% la cumpararea produselor.

Cere detalii dupa inregistrare !

 

CLICK

 
 
 
 
Termeni si Conditii  |  Avize Medicale

Copyright © 2009 Consulting Dan Except srl - Toate Drepturile Rezervate